Op zoek naar woordenboek?


    
woordenboek

Woordenboek instellen in Word.
Meer Menu Toggle. Woordenboek instellen in Word. Woordenboek instellen in Word. Taal woordenboek instellen in Word. Erg vervelend als Word uw document verbetert op spelling en grammatica in de foute taal. Nochtans is het niet zo moeilijk om dit aan te passen.
Van Dale brengt woordenboek voor verdwenen woorden uit De Morgen. Deel dit artikel. Loading.
Voor u uitgelegd. Van Dale brengt woordenboek voor verdwenen woorden uit. Retro is hip. En dat blijkt nu ook het geval te zijn in taal. Want geef toe, een bijslaapster klinkt toch net iets minder misdadig dan minnares. Of wat dacht u van kittenbroer, in plaats van de platte variant zatlap?
woordenboek Nederlands woordenboek Woorden.org.
De gebruikelijke benaming voor een boek dat de woorden van een taal inventariseert en de betekenis van die woorden omschrijft, zoals in het Middelnederlandsch woordenboek. Frederik de Houtman de broer van Cornelis stelde in 1603 de eerste Nederlands-Maleise grammatica en het eerste woordenboek samen P.P.Roorda van Eysinga: maakte een Ne.
Glosbe Woordenboek alle talen op één plek.
Glosbe gebruikt cookies om zeker te zijn dat jij de beste gebruikerservaring krijgt. Ik snap het! Het grootse online woordenboek. Glosbe is het grootste door de gemeenschap gebouwde woordenboek. Het ondersteunt ALLE talen in de wereld! Sluit bij ons vandaag aan!
woordenboek Zoeken Leermiddelen KlasCement. vlaanderen-logo.
woorden opzoeken in het woordenboek., Downloadbaar lesmateriaal 10-09-2019 127. Kerstwoorden opzoeken in het woordenboek en alfabetisch rangschikken. Leerlingen krijgen een lijstje met woorden die te maken hebben met Kerstmis. Ze zoeken de betekenis van de woorden op in het woordenboek.
woordenboek WikiWoordenboek.
woordenboek" in: Sijs, Nicoline van der, Chronologisch woordenboek. De ouderdom en herkomst van onze woorden en betekenissen, 2e druk, Amsterdam / Antwerpen: Veen, 2002; op website dbnl.org; ISBN 90 204 2045 3. Weblink bron Gearchiveerde versie Word Prevalence Values op ugent.be.
Woordenboeken VRT Taal.
Larousse stelt 21 woordenboeken gratis ter beschikking. Bij Duden kunt u in het Duitse verklarend woordenboek zoeken. Bij Van Dale kunt u zoeken in een verklarend woordenboek en in vertaalwoordenboeken. Op het Europees woordenboekenportaal kunt u zoeken in tientallen onlinewoordenboeken.
Traduction woordenboek français Dictionnaire néerlandais Reverso.
Utilisez le dictionnaire Néerlandais-Français de Reverso pour traduire woordenboek et beaucoup dautres mots. Vous pouvez compléter la traduction de woordenboek proposée par le dictionnaire Néerlandais-Français en consultant dautres dictionnaires spécialisés dans la traduction des mots et des expressions: Wikipedia, Lexilogos, Oxford, Cambridge, Chambers Harrap, Wordreference, Collins, Merriam-Webster.
Woordenboek voor correct taalgebruik.
Het Woordenboek voor correct taalgebruik is een onmisbaar naslagwerk voor iedereen die belang hecht aan een verzorgd en eigentijds taalgebruik. Bij deze derde druk is ook een Oefenboek verkrijgbaar, waarvan de antwoorden zijn terug te vinden in het Woordenboek voor correct taalgebruik.
Nederlands woordenboek Woorden.org.
Woorden.org is een gratis online Nederlandstalig woordenboek. Het privé-initiatief is gestart in 2010. We maken voornamelijk gebruik van het Kernerman woordenboek. Dit is een professioneel en up-to-date woordenboek geschreven door ervaren woordenboekmakers. Woorden.org is een gratis online woordenboek voor de Nederlandse taal.

Contacteer ons