Resultaten voor stier te koop


    
stier te koop

stier te koop
2dehands Zakelijk Veilig en Succesvol Help en info Voorwaarden Privacyverklaring Cookiebeleid Advertentievoorkeuren. Over 2dehands eBay Classifieds Sitemap. 2dehands is niet aansprakelijk voor gevolgschade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.
retired bead Trollbeads 51722 stier online te koop.
51722 Stier retired Bead. 51722 Stier retired Bead. Nu 10% korting. Dit artikel is niet meer beschikbaar. Verzend en Retourinfo. Sinds bijna 2000 jaar is de groene agaat bekend en geliefd om zijn frisse appelgroene kleur. De steen brengt geluk aan het Meikind en beschermt tegen het kwaad.
Recentelijk opgezette kop van een Schotse hooglander. Het is eem Opgezette dierenkop, Opgezette kop. De Jachtkamer Jachtkamers, Bouwen van een bar, Koe.
Beste vaarzen koeien te koop! GenHotel.
Bij enkele GenHotel leden zijn op dit moment beste, melkgevende vaarzen en koeien te koop. Deze dieren zijn recentelijk gekalfd, nu vol in productie en afkomstig uit diepe, bewezen koefamilies. Red Rocks KL Jacoba 1 Red VG-85 VG-87 uier, een best ontwikkelde, 2e kalfs Fireman-Red dochter uit de familie van Stouwdamshof Jacoba 8 EX-91, de Algemeen Kampioen Roodbont NRM 2002. Jacoba 1 heeft 30 juni gekalfd en produceert nu 50 kg melk/dag. HWH KL Bd Nikita, is een hoogproductieve Board kleindochter van Tirsvad Bookem Nessie VG-89, moeder van de hoogste Atlantic zoon in Nederland, Tirsvad Nautic. Ook de voormalig nummer 1 stier in Denemarken VH Grafit, is afkomstig uit deze succesvolle koefamilie.
Advertenties Lakenvelderrund.
geplaatst op 16-02-2021. Totaal aantal weergaven: 35. Lieve Lakenvelder vaars van 22-7-2017 Moeder is Julia 89beste keurstamboek koe 2017 Vader Bartus Julia is zelf geen stamboek koe. geplaatst op 14-01-2021. Totaal aantal weergaven: 102. te koop 3 nog te keuren Fokstieren.
Runderen Huisdierinfo-home. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Heb je voldoende financiële middelen voor de verzorging, het voer en de dierenartskosten? Heb je de tijd om dagelijks te voeren en uit te mesten? Kan iemand de dieren verzorgen wanneer je op vakantie gaat? Runderen hou je het beste in een kleine kudde. Bekijk dus of je er meerdere kan houden. Waar haal je een rund? Runderen mag je niet zomaar houden. Ook als hobbyhouder moet je aan een heel aantal regels voldoen. De nodige informatie vind je op de website van Dierengezondheidszorg Vlaanderen. Let op: afhankelijk van waar je woont en hoeveel dieren je wil houden, is het mogelijk dat je bv. een milieuvergunning nodig hebt. Er zijn een aantal regels die gelden bij de aankoop en verkoop van runderen, bijvoorbeeld over de documenten die moeten meegeleverd worden en de ziektecontroles die moeten uitgevoerd worden. Informeer je hierover goed. De website van het Federaal Voedselagentschap is een goed startpunt. Je kan je als hobbyhouder ook wenden tot het Steunpunt Levend Erfgoed. Langs deze weg kan je ook runderen aanschaffen. Koop geen dieren waarvan je de achtergrond niet kent.
Hoeve Vlietenburgh.
Home Nieuws en te Koop Grote dieren Kleine dieren Honden Hoogstamboomgaard. De Dexter is de kleinste van de Europese runderrassen. Het ras is ongeveer half zo groot als een Hereford en ongeveer een derde van een Friese Melkkoe. Het ras werd beschouwd als een zeldzaam type rund, totdat de American Livestock Breeds Conservancy een fokprogramma begon.
stier te koop
2dehands Zakelijk Veilig en Succesvol Help en info Voorwaarden Privacyverklaring Cookiebeleid Advertentievoorkeuren. Over 2dehands eBay Classifieds Sitemap. 2dehands is niet aansprakelijk voor gevolgschade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.
Opvallende acrylschilderijen met stieren kopen KunstLoft.
Alle prijzen incl. BTW en verzendkosten, tenzij anders beschreven. Artikel is onderworpen aan de winstmargeregeling overeenkomstig 25a UStG. Daarom is er geen BTW plus verzendkosten verschuldigd. Minimale bestelwaarde: 99. Niet te combineren met andere waardebonnen, slechts één keer per persoon te gebruiken.
opduurzaam.nl.
Koop dit domein. All Rights Reserved. The Sponsored Listings displayed above are served automatically by a third party. Neither the service provider nor the domain owner maintain any relationship with the advertisers. In case of trademark issues please contact the domain owner directly contact information can be found in whois.

Contacteer ons