doelgroep

Steady-line's Qailor Op 8 weken.

U bent op zoek naar een pup en vraagt zich af, is dit wel iets voor ons? 

Zoals u eerder kon lezen doet Steady-line's veel research om betere retrievers te wereld te brengen. 

Vaak hoort men van de leek, wij zijn niet van plan er mee te fokken dus hebben we geen stamboom-hond nodig... dan koopt men eentje bij iemand die wel fokt maar het niet nodig vind met stamboom te fokken? logisch is dat niet echt. Alleen de stamboom gekoppeld aan de gezondheidscontrole geven u enige vorm van garantie. Een stamboom is enkel een geboortebewijs van gegarandeerde afkomst, voor een leek met klinkende namen , voor ons fokkers betekend dit heel iets anders, voor een leek moeilijk te begrijpen , maar koop daarom enkele een pup als u 100 % vertrouwen kan vinden in de fokker. 

Steady-line's pup werden verkocht met de meest verschillende doelstelling, heel veel van hen werden diensthond en de meest uiteen lopende takken. Maar tevens werden er heel veel verkocht als huishond. Wat de doelgroep is van de pups hangt heel veel af van de fokgedachten van de fokker.

Wat voor meerwaarde heeft een op schoonheids-of op jachtcompetitie gefokte pup voor u ?

Arco op de daadwerkelijke jacht.
Achterklein dochter Steady-Line's Nyla Kyra van Steady-Line's Qailor op 18 maand.

Wat voor meer waarde heeft een op gezondheid en juiste karakter gefokte pup voor u?  

De droom is dat iedere pup van ons een goede thuis krijgt, dat hij in het gezinsleven mee woont, hij heel lang mag leven, een goed karakter hebben en een goede gezondheid hebben.

Wij zijn niet het type fokker wat van u verwacht te presteren om ons imago hoog te houden met, wij zijn heel heel actief met de honden maar op een heel andere manier. 

Steady-Line's Retrievers zijn gefokt om rustig te zijn binnenshuis maar speels buiten wanneer men daarom vraagt. 

Klik hier voor de pups          Home          Contact           

Wat is er allemaal te lezen op deze site?