.

Daar we een kleine familie-kennel kennel zijn zoeken we met regelmaat gastgezinnen.

Ook dit najaar kan het dit geval zijn. 

Alle honden op de site vermeld leven niet bij ons. WIj zijn heel actief met de honden en houden niet meer honden dan dat onze actieviteit met hen toe laat. 

Daar we enorm selectief te werk gaan, hebben we thuis ook honden waar niet mee gefokt wordt.

Wij zijn niet het type fokker die van het principe is dat elk teefje moet nesten hebben. 

We zijn niet van mening dat we alle honden moeten verkopen op 8 weken, wel vaker werden in het verleden pups aangehouden om ze beter te obeserveren, Dat kan bijvoorbeeld gaan omwille van het type. Het kan een jonge hond zijn met een heel belovende toekomst , maar die qua type niet best passend is in ons streefdoel.

Ik heb voor eigen ervaring zo eens een volledig nest langer aangehouden, "running on the litter", in het nederlands heeft men er geen term voor... maar ik ken dan ook niemand in heel de Belgische hondenwereld die dit ooit gedaan heeft, Ik heb die ervaring en kan zeggen ik heb er heel veel van geleerd. Want als pups weg gaan op 8 weken krijgen ze elke hun eigen milieu en baasje waarmee ze opgroeien, als je een heel nest hetzelfde geeft , krijg je een heel ander beeld. 

Anderzijds kan het gaan om een pup met heel veel werkcapaciteit waar we zelf liever een basis op leggen, en dit liever verkopen aan mensen die er mee werken.

voor meer infomatie daar rond gelieve ons te contacteren per mail. 

 

Home        Belangrijke info        Onze nesten        Contact        Sitemap         Landkaart

 

Klik hier voor de pups          Home          Contact           

Wat is er allemaal te lezen op deze site?