Steady-Line's Retrievers

Een goed karakter, in een gezond lichaam.  

Steady-line's fokt niet competitie gericht, Steady-line's is geen alternatieveling die het net anders willen doen maar gesteund wordt door jarenlange ervaring.,  De reuen die gebruikt worden scoren in de competitie maar dit is niet de reden waarom ze gebruikt worden , wel hun erfelijk materiaal qua gezondheid en genetische verscheidenheid

Steady-line's streeft niet naar één topper maar naar complete goede nesten die op alle gebied voldoen aan de standaard.  De pups worden gefokt met respect voor het werk waarvoor het ras ooit gefokt werd , want net daardoor kregen ze hun fantastische karakter en hun zelfzekerheid. 

        

Een deel van onze manier van fokken en selectie, wat we al langer deden als Pioneer in België uit eigen initiatief. Heeft men binnen de KMSH nu (eind 2015) onze mening gedeeld en een commissie opgericht. Wat wijst op de noodzaak van deze manier van fokken.

We zijn heel streng op dergelijke materie en selectie, wat de commissie zal gebruiken als maatstaf valt nog af te wachten. 

 

http://www.vfc.vlaanderen/

 

Nieuws

 

Onze manier van fokken, wat we deden als pionier in België wordt nu door de overheid en de nationale fokkerijcommissie als regel opgelegd , meer hier over zie je onder nieuws. Klik hier voor deze pagina.

 

 

Arco bezigheidstherapie

 

 

Klik hier voor de pups          Home          Contact           

Wat is er allemaal te lezen op deze site?